Disclaimer

Moira CTT partners maken een offerte op maat voor opdrachtgevers op basis van introductiegesprekken.
Offertes worden op officieel briefpapier met Moira CTT logo opgemaakt, voorzien van ons BTW nummer NL.808314804.B.01 en Postbankno. 8491502.
Moira CTT maakt afspraken met opdrachtgevers over omgaan met Intellectueel Eigendom in relatie tot het copyright/auteursrecht en -wet.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor een verkeerd gebruik dan wel misbruik van op onze website vermelde informatie en de gevolgen van dat misbruik.

Auteursrecht en copyright zijn (onverkort)van toepassing op door Moira CTT ontwikkelde expertises voor het beschrijven van werkpraktijken van onze opdrachtgevers alsmede het beschrijven van intellectueel eigendom van onze opdrachtgevers.

Moira CTT ontwikkelt gedurende meer dan tien jaar eigen kennis en expertises uit organisatieanalyses, verandertrajecten, coachings/trainingresultaten. Dat gebeurt door intensieve reflectiemomenten tussen partners, collega's en opdrachtgevers. Daarin speelt 'cultuuvergelijking' tussen werkpatronen en karakter van organisaties een centrale rol. Zonder literatuurstudie en professionele groei bij Moira partners lukte dat niet.

Verspreiding van moira ctt- expertise en/of /afbeeldingen zonder onze instemming of van een betrokken opdrachtgever is niet toegestaan.

PRIVACY CODE

Mail die bij ons terecht komt wordt vetrouwelijk behandeld. Uw bericht wordt doorgaans binnen een week behandeld en vernietigd na verwerking.

Aquisities waar wij niet om vragen stellen wij niet op prijs